Je geld verdienen op de weg

Autoverzekering tips
Autoverzekering berekenen tips
17 december 2016
Show all

Je geld verdienen op de weg

Ga je graag met de auto de weg op en wil je verzekerd zijn van een baan de komende jaren? Denk er eens over na om te werken als chauffeur. In de huidige maatschappij ervaart men tijd als schaars en dat is terug te zien in ons dagelijks leven. Alles moet makkelijker en sneller geregeld zijn. We zijn daarom ook steeds minder in fysieke winkels te vinden. We hebben namelijk de weg naar online winkels gevonden via laptops en zelfs tablets en telefoons. Dit biedt een hoop mogelijkheden voor organisatorisch talent en natuurlijk de echte kilometervreters onder ons.

Online bestellen

Daar waar men vroeg speciaal thuis bleef voor een bestelling kijkt er tegenwoordig niemand meer naar om. Een paar keer in de week een bestelling ontvangen in plaats van zelf naar de winkel gaan is de nieuwe norm. Deze nieuwe wijze van winkelen heeft gezorgd voor heel wat logistieke werk. Het vergt wat organisatorisch vermogen om bijvoorbeeld net zoals Bol.com honderdduizenden artikelen per dag te versturen. Per dag zijn er wel tweeduizend mensen aan het werk in het fulfilmentcenter van de webwinkel voor de Nederlandse en Belgische markt. Genoeg mogelijkheden voor carrières in de logistiek dus.

 

Chauffeur worden

Het sorteren van de pakketten is ingewikkeld proces. Maar met een goed sorteerproces ben je er nog niet, het sorteerwerk is natuurlijk pas het begin. Daarna moeten de pakketten op de juiste route ingepland worden en de weg op. Koeriersbedrijven in Nederland zijn dan ook altijd op zoek naar goede chauffeurs die tegen tijdsdruk kunnen. Met je rijbewijs en een goede instelling kun je al snel aan de slag gaan bij grote bedrijven als PostNL en DHL. Geen tijd of geen zin in een full time job? Je kunt natuurlijk  ook kiezen voor een leuke logistieke bijbaan. Je kunt ook aan de slag in een magazijn, als orderpicker of met een bestelbus de weg op terwijl je nog genoeg tijd hebt voor bijvoorbeeld een studie of een andere baan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *